Politica de livrare

Livrarea comenzilor

Taxa de livrare pentru comenzile care contin produse vandute si livrate de textileon.ro este calculata in functie de localitate, greutate si dimensiune a coletului/coletelor si va va fi comunicata dupa procesarea comenzii , iar aceasta taxa va fi achitata de catre client .

TextileON livreaza la nivel national prin firmele de curierat rapid partenere.

Toate comenzile textileon.ro sunt procesate si expediate in timpul programului de lucru(Luni-Vineri 9:00-17:00). Livrarea pana la destinatie se face in maxim 3 zile lucratoare de la confirmarea comenzii.

Exista posibilitatea ca termenul de livrare sa depaseasca cele 3 zile lucratoare in urmatoarele cazuri, dar nelimitandu-se la acestea: conditii meteo extreme, perioade de supraaglomerare a serviciilor de curierat .

Preturile materialelor textile afisate pe site nu includ taxele de livrare prin curier.

Pentru estimarea costului de transport , puteti folosi calculatorul firmei noastre partenere: https://www.fancourier.ro/estimare-cost/

Pentru orasele care se afla in afara ariei acoperita de firma de curierat partenera se percepe o taxa pentru kilometri suplimentari . Aceasta poate fi calculata la urmatoarea adresa: https://www.fancourier.ro/acoperire/

Lista oraselor fara taxa de kilometri suplimentari se poate gasi la urmatoarea adresa:

https://www.fancourier.ro/wp-content/uploads/2017/08/locatiiFAN.pdf

PENTRU COMENZILE CE DEPASESC GREUTATEA DE 5KG SAU SE AFLA IN AFARA ARIEI DE LIVRARE ACOPERITA DE FIRMELE PARTENERE DE CURIERAT, COSTUL TRANSPORTULUI POATE VARIA.
DUPA PLASAREA COMENZII VETI FI CONTACTAT TELEFONIC PENTRU CONFIRMAREA ACESTEIA SI COMUNICAREA COSTULUI DE TRANSPORT.
COMENZILE NU SE VOR EXPEDIA FARA ACORDUL DVS. DE A SUPORTA COSTUL LIVRARII.

Urmarirea comenzii tale:

Dupa ce ati inregistrat comanda, functie de disponibilitatea produselor, veti primi din partea noastra un mail de confirmare al acesteia insotit de un AWB. In baza AWB-ului puteti urmari statusul comenzii la adresa https://www.fancourier.ro/awb-tracking/

Modificare sau anulare comanda:

Posibilitatea anularii unei comenzi sau livrari se poate realiza transmitandu-ne un email la adresa contact@textileon.ro sau prin contact telefonic la +40 732 517 337 mentionand numarul comenzii care se doreste a fi anulata/modificata.