Politica de Retur

Cumparatorul are dreptul in termen de 14 zile calendaristice de la confirmarea de primire a produsului sa notifice in scris ca renunta la cumpararea produsului si sa returneze produsul.

Cheltuielile de returnare a produselor sunt suportate exclusiv de catre cumparator. Pentru returnarea produselor cumparatorul trebuie sa ne informeze in scris prin completarea Formularului de retur si trimiterea acestuia pe adresa contact@textileon.ro iar rambursarea sumelor se face in maximum 30 de zile de la data acceptarii returului de catre S.C Textile Online SRL in contul IBAN specificat de dvs. în Formularul de Retur.

Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate, sa nu fie deteriorate iar in colet sa fie Formularul de Retur si factura fiscala. Daca produsele nu indeplinesc aceste conditii atunci returnarea lor nu va fi acceptata.

Taxele de transport sunt suportate de catre firma noastra doar in cazul in care produsul prezinta un defect de fabricatie sau produsul primit nu este cel comandat. Nu se accepta returul produsului pe motiv de mici diferente de culoare cauzate de diferentele de setari ale ecranului dispozitivului dvs. (monitor, telefon, tableta etc.) .

Pentru solutionarea rapida a cererii dvs. recomandam returnarea produselor prin intermediul unei firme de curierat . Puteti totusi opta pentru modificarea sau inlocuirea produsului, caz in care cheltuielile de livrare vor fi suportate de dvs.

 

Forumar de retur