Termeni și Condiții

PLATA

Plata produselor se poate face:

– in sistem RAMBURS (plata la livrare) – Pretul total al coletului (inclusiv metoda de transport selectata) se va achita, in momentul primirii si produselor.
– in avans, cu cardul. Urmand pasii din cosul de comanda, selectati plata online; veti fi astfel redirectionati catre pagina securizata Mobilpay.ro unde veti completa datele de card si de contact. Tranzactia va fi procesata de Mobilpay, compania prin care se realizeaza cele mai multe plati online in Romania. In cazul in care comanda nu se finalizeaza, sau unul din produsele comandate nu este pe stoc, va garantam returnarea banilor.
– in avans, prin tranfer bancar / ordin de plata. Plata comenzii se va face catre SC Textile Online SRL in contul RO04INGB0000999910007165 deschis la ING Bank.

RETURNAREA PRODUSELOR

Legea O.G. 34/2014 permite returnarea produselor achizitionate online in termen 14 zile calendaristice de la data achizitionarii lor. Astfel, daca doresti sa returnezi produsele comandate noi iti vom returna la randul nostru contravaloarea produselor, mai putin taxele de livrare. Contravaloarea produselor returnate se vireaza imediat dupa ce intram in posesia acestor produse si ne asiguram de integritatatea lor.
In cazul in care doresti sa returnezi integral sau partial o comanda, iar costul intial de livrare a comenzii a fost suportat de noi , se vor scadea din valoarea returnata si taxele de livrare a comenzii initiale. Pentru returnare este necesar ca produsele sa fie intacte si nefolosite.
Ne poti anunta atat prin email cat si telefon de dorinta ta de a returna partial sau total o comanda. Vom raspunde in maxim 3 zile lucratoare.

 

GARANTIA PRODUSELOR

Toate produsele existente pe www.textileon.ro au garantie legala de conformitate. Garantia legala de conformitate are caracter obligatoriu, trebuind sa fie acordata de vanzatorul unui produs consumatorului acestuia.

Prin vanzator se intelege orice persoana fizica sau juridica autorizată care, în cadrul activităţii sale, comercializează produse in conditiile unui contract incheiat cu consumatorul. Produsul inseamna orice bun material mobil a carui destinatie finala este consumul sau utilizarea individuala sau colectiva.

Consumatorul inseamna orice persoana fizica sau grup de persoane fizice care cumpara, dobindeste, utilizeaza sau consuma produse in afara activitatii profesionale/comerciale . Asadar, prevederile legale vizeaza exclusiv protejarea consumatorului casnic.

Garantia legala de conformitate se aplică doar pentru lipsa de conformitate, adica daca produsele se gasesc la momentul livrarii lor catre consumator, intr-una sau mai multe din urmatoarele situatii:

1.nu corespund descrierii facute de vanzator si nu au aceleasi calitati ca si produsele pe care vanzatorul le-a prezentat consumatorului ca mostra sau model;

2.nu corespund oricarui scop specific solicitat de catre consumator, scop facut cunoscut vanzatorului ai acceptat de acesta la incheierea contractului de vanzare-cumparare;

3.nu corespund scopurilor pentru care sunt utilizate în mod normal produsele de acelasi tip;

4.fiind de acelaşi tip, nu prezinta parametri de calitate si performante normale, la care consumatorul se poate astepta în mod rezonabil, date fiind natura produsului si declaratiile publice privind caracteristicile concrete ale acestuia, facute de vanzator, de producator sau de reprezentantul acestuia, in special prin publicitate sau prin inscriere pe eticheta produsului.

Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin email sau cu persoana cu care discutati, puteti trimite o sesizare pentru o conciliere la adresa contact@textileon.ro. Va vom raspunde in maxim 3 zile lucratoare.

 

DREPTURI DE AUTOR

Intreg continutul site-ului: design, text, imagini si logo-uri este proprietatea SC Textile Online SRL si a furnizorilor sai si intra sub incidenta legii pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si a legilor privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul firmei SC Textile Online SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Continutul paginilor acestui website nu va fi copiat, reprodus, transferat, incarcat, publicat sau distribuit in orice mod, in totalitate sau partial, fara acordul prealabil al proprietarului, cu exceptia stocarii pe computerul personal al utilizatorului si a tiparirii de extrase din paginile acestui site exclusiv pentru uzul personal. Orice sesizare de incalcare a drepturile de autor, poate fi facuta pe emailul contact@textileon.ro

 

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

www.textileon.ro utilizeaza metode si tehnologii de securitate avansate, pentru a proteja datele cu caracter personal, colectate si procesate conform prevederilor legale in vigoare. Toate materialele si informatiile personale trimise catre website, prin e-mail sau prin intermediul site-ului, vor fi considerate confidentiale.

Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC Textile Online SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Sunteti obligat sa furnizati datele din formularul de comanda, acestea fiind necesare facturarii si livrarii comenzii. Refuzul dvs. determina neonorarea comenzii. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, pe adresa contact@textileon.ro

 

Date de contact :

  • SC TEXTILE ONLINE SRL
  • CUI: 42231493
  • Adresa: Strada Dumitru N. Dumitru 32 , Ilfov , Pantelimon
  • tel: 0732 517 337
  • program: L-V : 09:00 – 17:00
  • email: contact@textileon.ro